Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 26. februar 2015

Nyttårsfortsettelse

Istedenfor nyttårsforsett, kan jeg bruke ordet nyttårsfortsettelse. Før jul bestemte jeg meg for å sette i gang for alvor med prosjekt rydding, og mesteparten av rommene (skap og skuffer) ble tatt. Nå har jeg begynt på et av kottene, og slik vil det fortsette til vi rett og slett er ferdige. Da har vi forhåpentligvis også vært innom uthus og garasje. Vi foretar i første omgang en slags grovsortering, og prøver å plassere ting i nærheten av det rommet de hører hjemme. Finsorteringen må komme i neste omgang.

Og alt av rot som andre legger fra seg, legger jeg bare i en egen eske, så får de ta fatt på det selv.Slik slipper jeg å ergre meg over andres rot.Og her effektiviseres det.......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar