Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 9. april 2013

Holdepunkt

Livets reise inneholder mange opp- og nedturer, og det er derfor viktig å ha noen holdepunkter, for at ikke det du tror på skal tapes helt av syne.

Holdepunkter er de små, positive stasjonene som alltid er der, de du kan klamre deg til når kanten av stupet nærmer seg faretuende.

Akkurat nå trenger jeg et slikt holdepunkt, jeg trenger noe positivt å klamre meg til når min dag blir ristet litt i grunnvollene.

Av og til lurer jeg på om en liten rød en med horn sitter og sender noen signaler som jeg egentlig ikke vil ha noen ganger funker det bare ikke, å ja da, jeg vet om deg, og egentlig er du ikke så veldig farlig.......har vært ute for verre ting tidligere.

Og så lenge jeg har et holdepunkt så er det ikke så veldig farlig......;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar