Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 27. mai 2013

Går sin gang

Drømmelivet i dalen går sin gang. Jeg står fremdeles nedsyltet i esker og poser, søppelsekker og alskens ting og tang. Men vi har begynt å pakke ut, og så ser jeg for meg at vi kan få til et atelier i løpet av sommeren. Dette fordi vi kan få organisert alt som er der inne, og fordi vi trenger dette aller først. Skal man skape egne inntekter, må et atelier til, siden jeg skal produsere en del.

Og så har vi så smått begynt i hagen, og fått sagd ned en gammel tuja, og et par gamle hekker av ubestemt opphav, heldigvis uten pigger. Greit å kunne se litt av husveggen og se om noe må gjøres, kan aldri vite med et gammelt hus.

Og så blir vi vel sittende tilbake med et par rom til eget bruk. Disse har i vinter vært bebodd av stesønnen, men han blir vel å flytte ut i løpet av sommeren. Det gir også litt bedre plass til alle "prylarna".

En stund siden jeg har blogget nå, men jeg håper å få innført dette som en del av mine daglige rutiner, enten det er på denne bloggen, eller på en av de andre.

Ha en finfin mandag alle fine.

Klem fra WenChe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar