Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 6. mai 2013

Ta'n helt ut

Noe har skjedd, og det er ikke bare det at jeg er såååå glad for å kunne tilbringe tiden her hjemme i dalen min.

I helga oppdaget vi et kloster og et kapell midt i skogen. Her er stillhet, ettertanke og åndelighet, basert på en gresk-ortodoks tilnærming.........i dag har jeg kommet over musikk og plutselig så jeg snurten av et TV-program om det samme. Noen som har noe å si meg her? Jeg har meldt meg på en uke i november hvor jeg har muligheten til stillhet og ettertanke. Hva den uken vil bringe, har jeg ingen anelse om, men plutselig er jeg ikke angstfylt mer......

Og nå ser jeg en blogg, Hildes verden, og hun tar den helt ut.......og jeg, jeg blir sååå utrolig glad, for jeg tror jeg får motet til å gjøre det samme.......ikke aner jeg hvor den veien fører meg hen heller, men godt er det at humør og humor igjen ser ut til å innta mitt indre.......herlig....kanskje er det roen jeg kjenner som slår positivt ut?

Men fra nå og til evigheten skal jeg slå ut håret......Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar