Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 31. oktober 2013

Hopp ikke over

Vi opplever alle sorg og smerte i livet. Skikkelige nedturer som sender oss rett ned i svarte hull så dype at vi aldri tror vi noensinne skal kunne komme opp igjen.

Av og til er dette vanskelig, og så å si helt umulig. Det hender at vi legger lokk på, fortrenger......eller at vi går helt i oppløsning av sorg.

Dødsfall, å miste en av sine nærmeste, brått eller forventet, spesielt et barn, er noe av det som kanskje er mest traumatisk.

Noen er blitt hardt skadet og lemlestet for livet, eller har en medfødt lidelse de må leve med.

Noen har kanskje en sum av andre vondter som de bærer på.

Mulighetene er mange, men en ting kan være felles, og det er at vi kanskje bør vurdere å lære oss å leve MED, gå GJENNOM istedenfor å hoppe over.......

Før eller senere vil ting som er puttet bak i ryggsekken presse seg fram igjen, heldigvis hadde jeg nær sagt, fordi det da kommer en sjanse til å se lyset i andre enden av tunnelen.

Så nøl ikke, søk hjelp om det trengs og kom gjennom. Det er mye vakkert å se på den andre siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar