Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

lørdag 4. januar 2014

Lørdag

Goood morning der ute i verden.  Dagen i dag er utrolig mye mer energirik enn dagen i går, rent uthvilt jo.  Jeg håper at dere nyter dagen og er gode mot de rundt dere. Kanskje spanderer dere til og med et smil til en ukjent i dag? 

Bilde: Goood morning der ute i verden. :-) Dagen i dag er utrolig mye mer energirik enn dagen i går, rent uthvilt jo. :-) Ha en finfin lørdag der ute, nyt dagen og vær god mot de rundt deg. Kanskje spanderer du et smil til en ukjent i dag? Klemmer er sendt.

Dagen i dag preges ellers av kontorarbeid, reneste maraton, gitt, og jeg skal være glad jeg kommer seirende i mål en av de nærmeste dagene.

Bilde: Kontorarbeid er jammen det samme som å løpe maraton....puh........Håper jeg kommer seirende i mål...hihi ;-)

Kvelden tilbringes sammen med hele svigerfamilien, da det er en 50 års dag som skal feires på etterskudd.

Ønsker dere alle en finfin lørdag og helg!

Klemmer fra 

Wenche

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar