Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 23. januar 2014

Lykke


"Mitt liv er lykken. Ikke den som i store ord og vakre bilder spres i alle retninger. Nei, et lite ord som hviskes i øret, og en liten, lysende løvetann, er lykken i mitt liv." 23.1.14 WenChe

Løvetann
Bilde fra Pinterest
Det ligger mye lykke i de små tingene i livet. De som ikke koster noe. De som dukker opp med umiddelbar lykkevirkning. Det som redder dagen.

Det er ingen selvfølge for alle at småting teller.Noen tror at lykken kan kjøpes, akkurat som en ny kjole, andre tror kanskje at en altfor stram timeplan kan skape lykke, at det ligger noe godt i å ha mange avtaler, å være viktig, kanskje kjendis. Noen higer etter dette mer enn noe annet.

Antagelig sprekker boblen en vakker dag, det kan være sykdom eller konkurs, eller ensomhet. Da kan det være at noen og enhver kunne ønsket at de hadde beholdt evnen til å ense skjønnheten i mikrokosmos.
For noen blir dette et vendepunkt, for andre blir det kanskje ennå mørkere.

Fos oss mennesker er det livsnødvendig med nærhet, omsorg og ømhet. Den gode dype samtalen, stillheten, sola som varmer ei lita marihøne vandrende på en blomsterstilk, en liten blomst som unnselig bøyer sin krone i ydmyk tilbedelse til Moder Jord.

DET ER LYKKE DET!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar