Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 11. februar 2014

Energi


Forrige uke ble ikke mye energisk, må jeg si. En kraftig forkjølelse slo meg nedi sofaen, og det ble ikke brukt mye krefter her for å si det slik.

En innlegg om energi føltes derfor naturlig å skrive. En får da tid til å tenke når sofaen er det stedet hele dagen tilbringes.
Jeg begynte å tenke på hva energi kan være, og kom fram til at energi kan være den skjønnheten og kjærligheten som skapes inni en person som en kilde til glede og lysten på å finne på noe.

Det å fylle på sin egen krukke med hva det nå enn måtte være man velger å gjøre, er etter min mening livsviktig for å få energi til å gjøre sine plikter og mestre sine utfordringer.

For min del er det det å skape noe som gir energi. Å jobbe med poesi, musikk og visuelle uttrykk gir meg tilgang til skjønnhet og mestring, og jeg kjenner en enorm lykkefølelse i kroppen.

Men selvfølgelig, det er ikke alltid man sprudler, og like viktig er det å lytte til kroppen når den ikke føles i balanse. Å tillate seg selv å slippe krav, gå bort fra den dårlige samvittigheten, og bare være, er helt elementære ting man må unne seg for å kunne kravle opp igjen.

Ha en energirik dag folkens, i aktivitet eller på "såffan".

Det er uansett til deres eget beste. :-)

WenChe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar