Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 6. mars 2014

Over regnbågåbrua

Da gikk han over regnbågåbrua og ut av tiden, litt over 100 år etter at han ble født.

Født i ei tid da snøplogen vart kjørt med hest, etterlater seg bærbar PC. Dette beskriver han i et nøtteskall, og betegnende for den store forandringen i verden i hans levetid.

Ei regnfull natt i mars skulle bli hans siste, han var i grunnen mettet av dager nå, og ble så brått sjuk rett etter sin 100 års dag. Heldigvis fikk han være frisk fram til da, og heldigvis slapp han en lang pine.

Så gikk det fort, når han først skulle vandre. Han hadde mange venner her, jeg tror det stod like mange og ventet på han når han kom hjem til stedet han var overbevist om at eksisterte.

Han har det godt nå, og slik kan vi som er igjen her ha det godt når vi tenker på dette.

Hvil i fred.

Bilde: <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar