Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 1. mai 2014

Arbeidernes dag

Til tross for at det er 1. mai i dag. har vi måttet bruke litt av tiden vår på arbeid hjemme. Vi har ryddet i carporten der vi bor, og det var opprinnelig et prosjekt jeg ville begynne på det første året vi bodde her. Vi er bare nesten to år for sent ute, haha.

Spennende å se om nye skatter dukket opp, og det var det faktisk for meg.

Den gamle moseplukkeren til damen som eide huset før oss. Den faller litt fra hverandre, men til ære for henne skal jeg lage dekorasjon i den, men mose selvfølgelig.

En gammel kasse, ååååå elsk! En sprengfull følelse.....;-)

En hagebenk som etterhvert skal få en annen farge, og en gammel feiekost, med trehåndtak og bust av hestetagl. Sjarmerende slitt.


Blomsterbord, bena må skiftes, og det må pusses opp, men fantastisk å ha i hagen.

Denne kan brukes til kjøkkenhagen.....sånn blir det......

Min kjære fikk også gjort et annet prosjekt, som slettes ikke har ventet lenge, for det dukket opp i hodet hans i dag. Dette får være innlegg i morgen.

Her ser dere starten:

Flinke mannen!

For øvrig har vi vært hos svigerforeldrene på middag i dag. Elgkjøttkaker er god mat. 
Det er fortsatt sur vind med små snøbyger her hos oss, så jeg ser fram til skikkelig vår nå, dvs jeg vil ha tilbake været vi hadde ved påsketider.

Hva har dere gjort denne 1. mai?Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar