Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 7. januar 2015

Onsdag = reisedagGod onsdag alle sammen.

Turen har altså kommet til reiser.

Siden det ikke har vært nevneverdig reisevirksomhet siden august, så kan jeg jo starte med å beskrive denne turen.

Vi dro til Stockholm, min kjære og jeg. Der ingen av oss hadde vært før. Vi dro rett og slett til Kongsvinger, der det er greit å parkere, og tok toget til den vakre byen ved Mälarens utløp.

Kilde: Wikipedia
Her kommer et bilderas fra turen:Vi måtte selvfølgelig ta noen cacher på turen, og det førte oss bl a til kirken der Olof Palme ligger begravet, og til en gate med sitater av forfatteren August Strindberg

Til helga skal jeg til Stjørdal, og reiseruta er Sollia-Folldal-Hjerkinn-Trondheim-Stjørdal tur/retur. Hva jeg skal der skal jeg skrive om i et annet innlegg, det er både reise og mere kunnskap.

Foto: Åge Hojem/Trondheim havn.

Da må dere ha en finfin lillelørdag. Her herjer fremdeles basseluskene, og da er det kjekt å ha noe å bedrive tiden med.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar