Det går fint an å lage lapskaus på en snabb av spekepølse laget av geitekjøtt.
Vi har brukt geitepølse med pepper, og spedd på med gulrot, kålrot, løk og røkte pølser. Så har vi potet ved siden av, og med flatbrød bakt med gressløk blir dette et smakfullt måltid.
Så godt å lage maten fra bunnen av.
Om hjemtraktene, om livet i den store dalen, interiør, blomster og omgivelser....vårt liv til hverdag og fest, alene og blant venner, og alt som opptar oss.
Velkommen
Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.
søndag 1. mars 2015
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar