Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 7. april 2015

Hverdag igjen....og små kunstverk

Hei alle fine,

da er påsken definitivt over og hverdagen har igjen senket seg over oss to som er igjen hjemme. Ungdommene har reist hjem, en i går og en i dag.

Det skal bli godt å komme hjem og senke skuldrene i ettermiddag, og kjenne på at vi kan re opp og rydde til gjesterommet (og ikke minst vaske), tomt som det nå er for elektronikk og småtteri som har stått igjen etter stesønnen.

Jeg planlegger å fortsette med opprydding i papirer i dag, og så skal jeg telle ned mot neste uke og Skottlandstur. Det skal bli utrolig deilig å flakse litt med vingene igjen.

Dagen i dag er en helt grei dag, med naturens små kunstverk rundt oss.

Foto: Eget

Ha en riktig fin fortsettelse på dagen. Den er din og du kan velge dine gleder og dine kamper.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar