Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 11. mai 2015

Barnas beste

Et samlivsbrudd er traumatisk for alle parter, kanskje også for de som klarer å være verdens beste venner.

Alle livsendringer som medfører atskillelse resulterer i en eller annen form for sorg. Eller sinne, av og til er konfliktnivået høyt, spesielt i starten.

De fleste innser at de bør klare å samarbeide til beste for barna, og at det er barna som bør stå i fokus slik at overgangen til et forandret liv blir så smidig som mulig.

Av og til hører jeg om barn som havner i skuddlinjen mellom foreldre som ikke klarer å legge bitterhet, sinne og egoisme til side. Og jeg blir så utrolig trist på barnas vegne. 

Noen foreldre er og blir bråkmakere, det må vi ikke glemme. I sammenhenger med vold i nære relasjoner vil konfliktnivået bevisst holdes høyt. Men i noen sammenhenger er det ikke snakk om vold, men bare at foreldrene setter sin egen person foran alt, og "glemmer" sine barn.

Uansett årsaker og situasjoner, mitt høyeste ønske er at barnas beste settes først, de har krav på å ha en god oppvekst. Ikke sett dem opp mot den andre forelderen, ikke baksnakk den andre, og prøv å bevare et vennskap for barnas skyld.

Bilderesultat for skilsmissebarn

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar