Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 14. oktober 2015

Kreativt

Hallooo i en fin ny onsdag. :-)

For en tid tilbake hadde jeg en drøm. Jeg husker ikke hele drømmen nå, men to elementer gikk igjen -
masker og ordet Pachi, så tydelig at jeg, som normalt ikke husker så mye av det jeg drømmer, satt igjen med dette ordet rungende i hodet.

En eller annen fant ut at ordet Pachi er fra sanskrit og betyr "Ild". Jeg drømte samtidig om masker. Dette var veldig pussig, fordi det også i mitt horoskop finnes en ascendant i Kreps (=maske), og en Sol i Skytte (=ild).

Jeg jobber for tiden med meg selv for å finne noe inni meg som kan komme gjennom denne masken, og i den sammenheng passet drømmen svært godt inn.

Jeg føler noe har åpnet seg, fordi kreativiteten er så utrolig på vei tilbake. Hva dette blir, kommer jeg snart tilbake til, for det skal skapes noe om ikke altfor lenge. Dette er ganske befriende faktisk.


Kanskje ikke så lett å se hva dette er, men jeg skal lage et innlegg når jeg kan si meg ferdig.

Vi blogges alle fine. Klemmer.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar