Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 3. februar 2017

Denne uka...

...har som vanlig gått fort. Merker jammen at det er blitt lysere, og jeg kjenner at kroppen reagerer positivt på dette.

Jeg må jo si at så rolig og komfortabel som jeg er nå om dagen, det er det lenge siden jeg har vært. Og selv om livet slår inn med nyheter som for et år siden hadde sendt meg rett i kjelleren, så klarer jeg nå å takle ting på en fornuftig måte, og klarer å legge til side det som dukker opp. Jeg må selvfølgelig bruke noen dager på å bearbeide, og jeg kjenner på dårlige vibber, men det er liksom ikke altoppslukende.

Her må jeg nok gi kreditt til min utrolig snille mann som forholder seg til meg på sin egen lune, gode måte. Skjemmer meg bort med kaffe på senga, og bare lar meg være i fred når jeg trenger det. Den atmosfæren er det jammen sjelden å oppleve, men jeg sentreres da igjen når satelitten har vært ute av bane en stund og lander mykt i omsorg og velvære.

Jeg øver direksjon om dagen, og prøver etter beste evne å bruke det jeg lærer på kurs. For en flott gjeng, gleder meg allerede til neste samling.

Nå kjenner jeg på at det skal bli deilig å komme hjem, slange bena opp på en stol og la fredagsfølelsen senke seg.

Ønsker alle ei trivelig helg, kos dere med det dere har fore, det er viktig.

Klem


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar