Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 9. november 2012

Bloggutfordring "Kos"

Hei bloggen,

nå skal ikke jeg begi meg ut på deltakelse i NIB's novemberutfordring "Kos"......som mange interiørbloggere skriver om for tiden.

Men jeg skal allikevel tenke gjennom hva som er kos for meg, fordi det har jeg tenkt på at jeg ikke har tenkt på på en god stund.

Jeg tror mine fineste stunder finnes i armkroken til min Kjære, kjenne varmen fra den jeg er glad i, og kjenne den trygge armen som holder rundt meg. Det er viktig å kunne småprate og kose med hverandre, stryke et kinn og smånusse litt.En annen god stund er lørdag morgen, hvor jeg får kaffe på senga, og vi kan sitte å kose oss med PC'en og jeg for min del kan se på vakre bilder og lese gode tekster.Og så er det fredagskveldene da, uka slutt, vite at jeg har to hele fridager før arbeidsuka setter inn igjen. Kanskje dele en flaske vin og tenne levende lys og bare nyte å strekke ut bena fra sofakroken.
Jeg har også noen av mine beste stunder når jeg lader opp i mitt eget selskap, da alt er stille, og jeg kan få luft til å tenke gode tanker og få noen glupe ideer på områder som faller under mine interesser. Disse stundene består av:

- levende lys i flotte lysestaker, gjerne med fin pynt på et lysfat- levende blomster etter årstiden, jeg vil kanskje framheve novemberkaktusen som en av sesongens fineste blomster

 Jeg synes denne blomsten er utrolig vakker i den aller mørkeste av de mørke månedene. Da er det veldig viktig å kunne ha noe som lyser opp tilværelsen.

Fredagen i kveld skal tilbringes i eget selskap, siden det snødde så mye i ettermiddag, vedtok jeg å utsette hjemturen til i morgen, i dagslys. Ingen god kombinasjon med snø, skumring, elg og trafikk, så jeg stresset helt ned, og tilbringer kvelden i sittende posisjon i en sofa på mitt tilholdssted i ukene.........en liten personlig utflukt blant engler, madonnaer, interiør og Facebook.......kanskje blir det et dikt, eller noe helt annet, det som er spennende er at det vet jeg ikke på forhånd........impulsene og inspirasjonen kommer underveis.....

Ha en flott fredagskveld alle fine.

Klemmer fra WenCheIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar