Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 8. november 2012

Søndagsaktiviteter

Innlegg fra forrige søndag som jeg hadde glemt å publisere.....

Søndag er en deilig, og avslappende dag her i huset.....jeg har tilbrakt morgenen delvis alene og delvis sammen med min stesønn.

Min Kjære er fjøsavløser for tida, mot å få ut det som er grunnlaget for en av aktivitetene hans. Det krever jobb både morgen og ettermiddag, og siden de unge sover litt frampå, så har jeg brukt morgenen til å
forberede middagen, samt bake sjokoladekake.

Vi får middagsgjetser, og senere skal vi til hans farmor og farfar og feire hans 24. bursdag, som egentlig var på selveste Halloween.

Vi hadde en hyggelig frokost sammen, og så har jeg da benyttet sjansen til å ta noen flere bilder fra stua, denne gangen av en gammel sjenk som er arvegods fra mine besteforeldre, og med noen andre gamle ting og en fugleredebregne, så ble det et lite stilleben.....

Og med dette ønsker jeg alle en riktig fin søndag.

3 kommentarer:

 1. Så flott den skjenken var! Ordentlig herskapelig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Hulda, og takk for kommentar. Ja, det er viktig å ta vare på gammelt arvegods. Jeg er vel som askeladden, tar vare på alt mulig rart, for det kan jo hende det kan brukes om igjen.:-)
   Fin helg til deg. Klem fra Wenche

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett