Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 18. mars 2013

Tidlig, ja.....


God morgen alle fine, ufattelig, men sant, 6-toget fra Atna, er'e mulig? :-). Da er iallefall huet opp og bena ned, og starten på dagen føles god. Kaffe har jeg fått i otta og om den ble drukket i ørska, så hjalp den dog litt allikevel. Lev øyeblikket, og grip dagen, og vern om dine, det er aldri mulig å vite hva framtida bringer.
Bilde: God morgen alle fine, ufattelig, men sant, 6-toget fra Atna, er'e mulig? :-). Da er iallefall huet opp og bena ned, og starten på dagen føles god. Kaffe har jeg fått i otta og om den ble drukket i ørska, så hjalp den dog litt allikevel. Lev øyeblikket, og grip dagen, og vern om dine, det er aldri mulig å vite hva framtida bringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar