Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 30. juli 2013

Hjelp underveis

Kjenner jeg gledegruer meg til denne dagen,

Gleder meg fordi det er en dag nærmere avslutning av prosjekt flyttehjelp. Det er mye jobb uansett hvor lite det synes som i utgangspunktet. Det skal organiseres og gjennomføres, puh. Vi skal tømme et rom, og vaske ned en leilighet.

Sønnen har ennå ikke fått et nytt sted å bo, men får låne husrom hos en kompis et par uker, han venter nemlig på at den som styrer med dette er på ferie til midten av august. Siste liten-opplegg? Ja du leste riktig.......kanskje hadde det vært lurt og hatt noen tidligere planer.....men vi får gjøre det beste ut av det.

Jeg gruer meg for den praktiske gjennomføringen, synes det er ekstra slitsomt å holde på med nedvasking, selv med god hjelp, siden jeg ikke har mye krefter i muskulaturen generelt, og spesielt ikke i armene. Jeg vet at det bl a skal skrubbes fuger mellom flisene (er det noe rart jeg ikke vil ha fliser på egne vegger?? Herk!!), får jo håpe at huseieren blir fornøyd, selv om jeg har mine tvil.

Så glad er jeg når vi i i kveld kan vende tilbake til hotellet, og at vi i morgen kan komme oss tilbake til drømmedalen.

Da gjenstår bare en flytting til......så er vi i mål.......


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar