Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 15. august 2013

Prosjekt kjeller

Vi har en kjeller med mye fuktighet og mugg, og dette må vi gjøre noe med før vinteren setter inn.
Som vanlig har vi ikke råd til all verden, men vi skal da få det til på et vis.

Drømmemannen har nå begynt å forberede ballet, og har flyttet ut alt, revet alle hyller, her inkludert en gammel potetbinge og avdekket hull og andre uhumskheter.

Med lånt høytrykksspyler skal han nå gå løs på å vaske ned veggene. Så blir det vel å støpe i sprekker og hull, før han skal bruke Betongtett som malingsunderlag og fukt- og muggstenger.

Deretter håper jeg vi skal få et par rom som er mer hyggelige enn de er nå. Jeg regner med at golvfliser og murmaling skal gjøre susen. I et rom blir det lagringsplass for alle mulige oppbevaringsbokser, glass og krukker, det andre rommet er vaskekjeller.

Og så må vi ha ny trapp, vi skal gjøre den mindre bratt ved å lage en ny kjellernedgang fra gangen oppe.

Jeg gleder meg til å få gjort dette, og er veldig spent på om Betongtett holder det den lover. Det skal jeg komme tilbake til godtfolk, sammen med omtale av flisene vi valgte, fargene vi har brukt osv.

Tror det blir bilder når alt er ferdig jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar