Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 15. august 2013

Tro på deg selvTro på deg selv.....for mange er dette et vanskelig foretagende. De lever i en verden av dårlig selvtillit med påfølgende handlingslammelse.

Jeg har vært der selv, helt til nå nylig. Jeg har vært der veldig lenge, ja faktisk mange år. Og jeg har prøvd mye for å komme meg opp, og har følt meg neddynget av problemene som stod i kø i en endeløs lang rekke.

Jeg sov gjerne bort de dagene det stod på som verst, jeg var så sliten, og alt var sammenpresset i en modellkittklump som hadde blitt brun fordi alle fargene hadde blandet seg i den. Jeg klarte ikke skille ut noen som helst.

Jeg fant på et eller annet tidspunkt ut at jeg ikke kunne ha det slik, fordi jeg ikke kunne kaste bort livet mitt lengre-. Jeg søkte hjelp og fant en super dame som har hjulpet meg med å slippe ut alle disse vonde følelsene, og sakte, men sikkert har jeg merket en endring. Jeg begynte å systematisere livet, papirene, problemene, og få prosessene i gang. Jeg er ikke så langt nede i gropa lengre og er på en måte nå i en nøytral sone, hvor jeg egentlig er fri for den gamle smerten. Jeg er klar til å ta sats, til å gjøre noe ut av livet, og komme meg videre og oppover.

Jeg tror på meg selv og skal få tak i det jeg ønsker meg, fordi jeg har fortjent det.

Det har du og!!

Hjerteklemmer fra Wenche

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar