Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 14. mai 2014

Litt om valg av mat osv

Jeg skal skrive litt om opplegget mitt framover.

Jeg skal spise 5 måltider om dagen. I tillegg til frokost, lunsj og middag, skal jeg i tillegg ha 2 mellommåltider, som f eks frukt eller yoghurt.

Trening starter med en 30 minutter gåtur 3 ganger i uka.

Jeg har også bestilt meg en del varer fra Forever Living Products, fordi de har meget gode produkter som kan brukes som mellommåltid innimellom, og som tilfører næring.

Forever Ultra med vaniljesmak er den jeg har valgt. Denne skal brukes som mellommåltid.


Aloe vera Juice med tranebær tilfører kroppen over 75 næringsstoffer, renser mage og tarm og balanserer riktig mellom mineralparene.

Argi+ inneholder stoffer som er bra for den som trener og trenger ekstra styrke.

Kjempeviktig. Ønsker du å teste ut produkter kan du ta kontakt med meg. Du har 90 dagers pengene tilbake garanti, er du fornøyd er det verdt pengene, er du ikke fornøyd koster det deg ikke noe.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar