Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 24. mars 2015

Årning og reda

Ingen tvil om at jeg påvirkes sterkt av å ha det ryddig rundt meg, ha orden i papirer og systemer for hvor alt skal plasseres. Det er så utrolig viktig å ha det i orden.

Prosjektet i dag er å få ryddet ferdig gjesterommet og blårommet, da vi får gjester i Påsken. Sønnene kommer hjem, og så får vi gjester Skjærtorsdag.

Dette innebærer også rydding i papirer.

Gjesterommet har fått ny dobbeltseng, og der skal det res opp og gjøres koselig, har egentlig ikke så mye igjen, det skal ryddes i et skatoll som er plassert der, og jeg tror jeg vil erstatte skatollet med noen hyller. Bilder skal henges opp og det skal vaskes. Det kommer egen reportasje derfra.

Blårommet må ryddes, og her er det masse rot og papirer som kan kastes, jeg kan ikke ta vare på alt slik jeg har gjort tidligere. Der hyllene jeg nevnte i avsnittet over står, blir det plass til skrivepulten eller keyboardet. Det henger en varmovn på veggen, denne skal jeg få mannen til å ta bort, da blir det bedre plass helt under vinduet.

Bilderesultat for plans

Ha en finfin dag alle sammen, vi blogges.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar