Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 24. mars 2015

Kor Øst i vesterled

Kor Øst, det fantastisk, feiende, flotte prosjektkoret som ble til i 2012, startet av driftige østerdøler som skulle til Irland, må vite.

Jeg ble med i 2014, og deltok på en heidundrende sommerfest før alvoret begynte med samlinger på Skjerdingen Høyfjellshotell.

Streng dirigent er Inger Pernille Stramrud, eller Nille som hun kalles, ei dame med eviglang fartstid i norsk kormiljø, og som hører det meste som er feil.

Vi skal snart i vesterled, sindige døler skal synge skjorta av kiltkledde skotter som er villig til å låne øre til våre vakre stemmer.

Onsdag 15. april setter vi kursen mot Aberdeen, Skottlands tredje største by. Allerede samme kveld skal vi ha konsert sammen med et lokalt kor i Holburn West Church.

Bilderesultat for holburn west church

Torsdag setter vi oss i en buss til Inverness. På veien skal vi besøke Royal Lochnager Distillery, med smaksprøve, og stopper i Culloden, hvor det avgjørende slaget mellom skotter og engelskmenn fant sted i 1746.

Om kvelden er det konsert i Old High Church.

Bilderesultat for old high church inverness

Fredag er det tid for avreise mot Edinburgh, og på turen skal vi til Loch Ness og Urquhart Castle. Kanskje får vi hilse på Nessie, sjøormen?

Lørdag og søndag blir det konserter i hhv St. Gile's Cathedral på The Royal Mile, og i Great Hall på Edinburgh Castle.

I tillegg blir det skotsk aften, omvisninger, og det er duket for en opplevelsesrik tur med en utrolig herlig gjeng. Oj som jeg gleder meg.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar