Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 24. mars 2015

Kjære "mormor"

Hei,

jeg er Pus, og jeg er en fin katt kan du tro. Mor og far sier at jeg har en fantastisk personlighet, ja, de kaller meg til og med "dronning". Det går rett til hodet mitt kan du vite, jeg blir rett og slett ganske innbilsk.

Så da tillater jeg meg å se litt ned på verden da, der jeg som regel ligger på favorittplassen min, oppå mamman min.

Jeg tror du hadde likt meg jeg, mormor, du som var så glad i katter. Ja, du har jo kanskje dine katter der oppe i himmelen, for der har du vel møtt dem igjen. Men jeg ville altså så gjerne sende en liten hilsen til deg og de andre pusene der oppe.

Du hadde nok svart på mine rop, når jeg kommer mjauende opp trappa. Og jeg hadde nok fått ligge i armkroken din til jeg var fornøyd. For ikke å snakke om at jeg hadde fått kokt fisk noen ganger i uka.

Og du hadde sikkert blitt overlykkelig om du hadde blitt "oldemor" til noen fantastisk flotte pusunger.

Jaja, det er lov å drømme "mormor"

Jordisk klem fra Pusen på Stenvang

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar