Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 1. januar 2014

Standsmessig slektskap

Vi forsker i slekten her i huset, dvs det er mest min mann som holder til langt inne i kirkebøker og folketellinger. Men så lenge det drypper litt på meg også av disse kunnskapene, så synes jeg det er innmari spennende. I dag dro vi bakover i tid til min farmors side på Røros, og så er det jo slik da at vi ikke alltid trenger å finne opp kruttet, men kan benytte andres noteringer. Og vi seilte rakt tilbake til ca år 1170, til Jämtland i Sverige. Og der virket det som det var no' fintfolk blant dem.

Nå er ikke dette noe som opptar meg veldig, dette med titler og sånt, men jeg lurer på om jeg ble såpass innbilsk at jeg muligens tror jeg har giftet meg under min stand, hihihi......nuvel, pipa får vel en annen låt om det skulle bli oppdaget blått blod i andre retninger, tenker jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar